Συσπείρωση για τα 101 χρόνια ύπαρξης του Άρη

Στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας του, άνθρωποι που υπηρέτησαν ή σκέφτονται να υπηρετήσουν την ομάδα του Άρη, μίλησαν το παρελθόν το παρών και το μέλλον αυτού του συλλόγου.

Στην εκδήλωση για τα 101 χρόνια του Άρη, η επιστολή του Άλεξ Κάλας από την Αμερική ήταν αυτή που έδωσε ελπίδες για το μέλλον. Στην ομάδα ξέρουν καλά ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θα είναι αρωγός της προσπάθειας αν ο Άρης καταφέρει φέτος να ανέβει κατηγορία. Η επιστολή ανέφερε: «Όλοι όσοι συμμετέχουμε αυτή την περίοδο, έχουμε μεγάλη ευθύνη, ώστε οι σκέψεις και πράξεις μας να οδηγούν στην λήψη αποφάσεων. Παρά την μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει, νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ. Καλή επιτυχία στην εκδήλωση και να είμαστε όλοι υγιείς, για να γιορτάσουμε τα 150 χρόνια του Άρη μαζί»

Για να ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή του να βοηθήσει το σύλλογο ο Άλεξ Κάλας πρέπει και η ομάδα να βοηθήσει αρχής γεννωμένης από το ματς με τον Πανσερραϊκό στο οποίο θα βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας. Ο παλαίμαχος «άσσος» του Άρη Θεσσαλονίκης τόνισε: ««Ναι, θα είμαι κι εγώ εκεί! Θα έρθω στο γήπεδο για να παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι, όπως πιστεύω πως πρέπει να είναι εκεί και να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα»

Για τον Άρη μίλησε και η παλιά δόξα του «κιτρινόμαυρου» σωματείου, Όλε Σκόμποε, που φόρεσε τη φανέλα του Άρη στην καλύτερη ίσως περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του: «Είναι τιμή να κάνω δήλωση για τα 101 χρόνια του αγαπημένου μου Άρη. Πρωτογνώρισα τον Άρη το 1977, ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ένας σύλλογος χωρίς καλούς ηγέτες ποτέ δεν θα πετύχει. Δεν μπορεί να πεις Άρης χωρίς να μνημονεύσεις τους εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα