Συσπείρωση για τη μεγάλη πρόκριση στον ΠΑΟΚ

Δεν μένει τίποτα άλλο στον  ΠΑΟΚ από το να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα.

Το 2-0 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας δεν είναι απροσπέλαστο, αλλά πρέπει να μπει το περιβόητο πρώτο γκολ και σε κανένα σημείο του αγώνα να μην παραβιαστεί η εστία του Γλύκου. Σε μία τέτοια περίπτωση, ο ΠΑΟΚ θα κυνηγά τέσσερα γκολ…

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε την ομάδα του να προετοιμάζεται συγκεντρωμένη και αναπόσπαστη απ’ οτιδήποτε άλλο και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όλως τυχαίως τις εικόνες εντός πρόσφατου 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο. Αυτό το σκορ είναι επιθυμητό για να έρθει η πρόκριση και ενδεχομένως ένα καλό τονωτικό χάπι, αλλά και αλλαγμένος θα είναι ο ΠΑΟ, και εντελώς διαφορετικές είναι οι συνθήκες του ματς.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει κατ’ αρχήν να αποτινάξει από πάνω του το σύνδρομο των χαμένων ευκαιριών και εν συνεχεία να έχει μία πίστη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προσέχοντας παράλληλα τα μετόπισθεν. Είναι ματς που κρίνει τίτλο, ίσως είναι ματς που κρίνει και το μέλλον του Σέρβου προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα