«Τέλος το Europa, τώρα θέλουμε Champions League»

 

Το θεωρούμε φυσιολογικό, πια, να βλέπουμε τον Αστέρα Τρίπολης στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Όντως, με τέσσερις συνεχόμενες παρουσίες στο Europa League και μάλιστα τις δύο τελευταίες στους ομίλους, δεν μας κάνει εντύπωση ούτε και η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, που μάλλον θα καταλήξει σε νέα ευρωπαϊκή έξοδο!

Δεν είναι τυχαίο ότι ξεπέρασε τον ΠΑΟ στη βαθμολογία της UEFA, αφού από το 2012 κι έπειτα ο Αστέρας έχει πέντε νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις προκρίσεις. Αυτά βλέπουν, λοιπόν, στην Τρίπολη και θέτουν πλέον νέους στόχους. Ποιοι είναι αυτοί: Μα η έξοδος στο Champions League.

Το παραδέχθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τα τελευταία χρόνια και από τους κορυφαίους αμυντικούς της χώρας, ο Πάπα Σανκαρέ, που είναι να απορεί κανείς πως δεν έχει καταλήξει ακόμη σε μια πολύ μεγάλη ελληνική ομάδα. Στα 31 του αποτελεί «κολώνα» του Αστέρα Τρίπολης και σε δήλωσή του στο SportFm είπε την αλήθεια: «Πάμε καλά στο πρωτάθλημα και γιατί να μην κάνουμε φέτος το βήμα παραπάνω; Στα play off είναι όλα κι όλα έξι παιχνίδια. Αν τα πάμε καλά, μπορούμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση!».

Ο Αστέρας παίζει την επόμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης» και υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα