Τίναξε την… μπάνκα!

Κέρδη επιπέδου… τζόκερ αποκόμισε με ένα δελτίο στοιχήματος αξίας μόλις 4 ευρώ ένας Πατρινός, που λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (7/3) έγινε πλουσιότερος κατά 235.129,88 ευρώ!

Το τυχερό δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο της Πάτρας αποτελείτο από σύστημα 1-2-5 σε πέντε ημίχρονα – τελικά που επαληθεύτηκαν, καθώς αφορούσαν τις ανατροπές στα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και σε 3 ακόμα αγγλικές αναμετρήσεις.

Την ίδια βραδιά δύο ακόμα δελτία κέρδισαν μεγάλα ποσά. Ο νικητής από τη Λιβαδειά με 20 ευρώ κέρδισε 40.425 ευρώ, καθώς προέβλεψε σωστά τις δύο ανατροπές, 1 Ημίχρονο/2 Τελικό, στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ-Μπάγερν και τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο της Όξφορντ στον αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο νικητής από το Νομό Ροδόπης με 2 ευρώ κέρδισε 30.800 ευρώ. Οι τρεις επιλογές του ήταν το 1 Ημίχρονο/2 Τελικό στους αγώνες Νάπολι-Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ-Μπάγερν και Όξφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ μοιράζει κάθε μέρα μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές. Τον Φεβρουάριο του 2017 οι παίκτες κέρδισαν συνολικά περισσότερα από 63 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου 2017, τα κέρδη που μοίρασε το «Πάμε Στοίχημα» ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα