Τα βρίσκουν στα 7 εκατομμύρια!

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Ολυμπιακό, αφού διαπραγματεύεται για έναν παίκτη χωρίς να υπάρχει βεβαιότητα ότι θα μπορέσει να τον καλύψει άμεσα!

Με την αβεβαιότητα πάνω από την Ελλάδα και την ξεκάθαρη οικονομική αστάθεια, οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να ικανοποιούνται με ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ που δίνουν οι Τούρκοι της Φενέρ για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αλλά παράλληλα σκέφτονται ότι τυχόν παραχώρησή του, ίσως δημιουργήσει ένα κενό στον άξονα που θα αργήσει να καλυφθεί. Κι αυτό, διότι η κατασκοπία του Ολυμπιακού μπορεί να είναι σωστή, αλλά τι θα γίνει αν θελήσουν να διαπραγματευτούν με παίκτες που προορίζονται για αντικαταστάτη του Μιλιβόγεβιτς και πέσουν πάνω σε μάνατζερ που δεν θέλουν να φέρουν πελάτη τους στην Ελλάδα;

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό έχουν γίνει τόσα τις τελευταίες μέρες (μέχρι και ο Μάρκο Σίλβα δεν μπορεί να έρθει ακόμη στην Ελλάδα) που τα πάντα έχουν δυσκολέψει. Ακόμη και η καταβολή των 7.000.000 ευρώ από τη διοίκηση της Φενέρ σε δόσεις είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να διευθετηθεί, γεγονός που πάει την υπόθεση πίσω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα