Τελικός για πρώτη φορά στην ιστορία!

Ο φετινός τελικός θα είναι ξεχωριστός! Θα είναι ανεπανάληπτος! Οι ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες, ακόμη κι αν είναι αυτές με τις λιγότερες κατακτήσεις στο παρελθόν (η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα) θα συνθέσουν έναν μοναδικό τελικό.

Ποτέ στην ιστορία της διοργάνωσης των 59 τελικών, δεν θα έχει προκύψει ο φετινός, παρά το ότι στα ημιτελικά μετέχουν τέσσερα μεγαθήρια με 37 συμμετοχές σε τελικό. Παρά το ότι η στατιστική λέει ότι σχεδόν κάθε δεύτερο χρόνο μία από αυτές τις τέσσερις ομάδες παίζει στον τελικό, δεν έχει συναντηθεί ποτέ η Μπάρτσα με τη Ρεάλ ή τη Γιούβε, η ή Μπάγερν με τη «Βασίλισσα» ή την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Κι αν η… κληρωτίδα έγραψε ιστορία, μένει να δούμε και τα τέσσερα ημιτελικά παιχνίδια και φυσικά τον τελικό, πέντε αναμετρήσεις που αναμένεται να καθηλώσουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου!
Η απόλαυση των ποδοσφαιρικών μας αισθήσεων ξεκινά στις 5 Μαΐου με το ματς Γιουβέντους–Ρεάλ, συνεχίζεται 6/5 με την κόντρα Μπαρτσελόνα–Μπάγερν, στις 12/5 παίζουν Μπάγερν-Μπάρτσα και τέλος στις 13 του μήνα στο Μπερναμπέου η Ρεάλ υποδέχεται τη Γιούβε.

Στο Europa League η Νάπολι θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ντνίπρο και η Σεβίλλη τη Φιορεντίνα, σε δύο εξαιρετικά αμφίρροπες ημιτελικές σειρές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα