Τετραετές ηγεμονικό συμβόλαιο για τον «Special One»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ερωτευμένος με την Τσέσλι. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αγαπάει τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αυτοί οι έρωτες, λοιπόν, κρατάνε τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο της Τσέλσι μέχρι το 2019!

Εννοείται πως και το χρήμα παίζει το ρόλο του, αλλά εδώ που τα λέμε και ο Μουρίνιο θα έβρισκε αλλού δουλειά με καλά λεφτά, αλλά και ο Αμπράμοβιτς δεν έχει τσιγκουνευτεί ποτέ σε άλλους προπονητές. Οπότε το νέο ντιλ μεταξύ των δύο πλευρών οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απίστευτη σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, την ώρα που έρχονται και οι τίτλοι. Και εδώ που τα λέμε, ο Αμπράμοβιτς εξακολουθεί να πιστεύει πως η δυναμική που ανέπτυξε η Τσέλσι στην Ευρώπη οφείλεται εν πολλοίς στον Μουρίνιο, κι ας μην ήταν αυτός προπονητής όταν ήρθε η κούπα του Champions League στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Το νέο συμβόλαιο είναι τετραετές και στην ουσία πρόκειται για προέκταση του ήδη υπάρχοντος που θα έληγε το 2017. Πλέον έχει ισχύ τέσσερα επιπλέον χρόνια και οι απολαβές του Πορτογάλου μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα φτάσουν τις 34.000.000 λίρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα