Τιμητικό ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μήτρογλου!

 

Καίνε τις φανέλες του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στη Νάπολι, μην μπορώντας να αποδεχθούν ότι το μεγάλο τους «κανόνι» έφυγε για τη Γιουβέντους. Ήταν πολλά τα λεφτά, όμως, και οι Ναπολιτάνοι δεν μπορούσαν να αρνηθούν.

Οι «παρτενοπέι» έχασαν τον κορυφαίο στράικερ του κόσμου, εκείνον που ήρθε από τη Ρίβερ στη Ρεάλ, δεν χωρούσε στο γεμάτο ρόστερ της «βασίλισσας» και τελικά κατέληξε στη νότια Ιταλία, εκεί που λατρεύτηκε σαν Θεός. Την ώρα που ο κόσμος αντιδρά, η διοίκηση οφείλει να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Ουδείς αναντικατάστατος λένε, αλλά τα γκολ του Ιγκουαΐν δεν θα μπορέσει να τα βρει κανείς.

Ωστόσο, στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου, φαίνεται πως οι άνθρωποι της Νάπολι πιστεύουν ότι μπορεί να βρουν έναν ψυχρό εκτελεστή που αν δεν φτάσει τα γκολ του Ιγκουαΐν (38 σε 42 ματς), τουλάχιστον να ξεπεράσει αυτά που έβαλε πέρσι με την Μπενφίκα (25 σε 45). Οι Ναπολιτάνοι θεωρούν πως ο Μήτρογλου είναι σε καλή ηλικία και επειδή πέρσι έπαιζε στην ουσία δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ζόνας, στη δική τους ομάδα ως πρώτο «βιολί» μπορεί να ξεπεράσει τα 30 γκολ και τουλάχιστον να προσεγγίσει τα τέρματα του Αργεντινού.

Θυμίζουμε πως η Μπενφίκα έδωσε κοντά στα 8.000.000 ευρώ στη Φούλαμ για να αποκτήσει τον Μήτρογλου και λογικά θα απαιτήσει κοντά στα δώδεκα εκατομμύρια από τους Ιταλούς για τον Έλληνα παίκτη, ίσως και περισσότερα, αν θελήσει να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο από τα λεφτά που έδωσε η Γιούβε για τον 28χρονο Ιγκουαΐν! Όπως και να έχει, το ότι η Νάπολι βάζει τον Μήτρογλου στη ζυγαριά με τον Αργεντινό σούπερ επιθετικό, είναι τουλάχιστον τιμητικό για τον επιθετικό μας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα