Τι θα γίνει, θα πέσει η Τσέλσι;

«Αν θέλουν, ας με απολύσουν!». Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κρύβει τα λόγια του. Ξέρει πως ευθύνεται αρκετά για τη φετινή πορεία της Τσέλσι! Αλλά να παραιτηθεί αποκλείεται γιατί είναι αυτός που είναι. Και να τον απολύσει ο Αμπράμοβιτς δεν είναι εύκολο πράγμα, με το μέγεθος της αποζημίωσης που θα έχει να λαμβάνει ο Πορτογάλος. Οπότε τι θα γίνει; Θα το δούμε στην πορεία!

Για την ώρα η Τσέλσι διανύει το χειρότερο ξεκίνημα στην Premier League από τότε που ονομάστηκε έτσι το πρωτάθλημα της Αγγλίας και ένα από τα χειρότερα της σύγχρονης ιστορίας της. Οι οκτώ βαθμοί σε οκτώ αγωνιστικές και το ότι βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού τα λέει όλα. Προφανώς και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα καταφέρει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις (άλλωστε, ακολουθεί ευνοϊκό πρόγραμμα) και γι’ αυτό μιλάει εκ του ασφαλούς ο Μουρίνιο, ωστόσο δεν θα μπορούσε να έχει ξεφύγει της κριτικής παρά το όνομά του.

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο κατηγορείται είναι η εμμονή του με τον Ιβάνοβιτς, τον οποίο οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θεωρούν πως φέτος είναι ανύπαρκτος. Το ίδιο «αόρατος» είναι και ο Βέλγος σούπερ-σταρ, Εντέν Αζάρ, μόνο που για τον συγκεκριμένο δεν κατηγορείται που τον χρησιμοποιεί, αλλά που δεν μπορεί να εξάγει από αυτόν θετικά πράγματα.

Πάντως, ο Πορτογάλος εξακολουθεί να νιώθει σίγουρος για την ομάδα του και για την δυνατότητα που έχει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ακόμη κι αν δεν διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως δεν βλέπει να απολύεται, διότι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η διοίκηση θα έχει διώξει τον πιο πετυχημένο προπονητή που είχε ποτέ η Τσέλσι! Τώρα, αν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο συμφωνεί θα σας γελάσουμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα