Τον απέβαλε και τον φώναξε πίσω!

Έγραψε ιστορία ο Βραζιλιάνος διαιτητής ποδοσφαίρου, κύριος Τζαίλσον Μακέιντος Φρέιτας, καθώς στον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Παλμέιρας και της Τσαπεκοένσε απέβαλε έναν παίκτη για δύο μόλις λεπτά.

Συγκεκριμένα, σε μία αντεπίθεση της Τσαπεκοένσε, ο Εζίντιο της Παλμέιρας έκανε ένα πετυχημένο τάκλιν εκτός περιοχής κόβοντας την μπάλα, πριν γίνει απειλητικός ο αντίπαλος επιθετικός.

Ο διατητής Φρέιτας, όμως, έσπευσε στη φάση και όχι μόνο έδωσε φάουλ, αλλά έδειξε και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Παλμέιρας, που προφανώς τραβούσε τα μαλλιά του. Ο αντίπαλος παίκτης έκανε ότι σφάδαζε στο χορτάρι και αυτό καθυστέρησε τη ροή του αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Παλμέιρας να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται και να πείσουν το διαιτητή να συμβουλευτεί τον βοηθό του.

Έτσι κι έπραξε με αποτέλεσμα να πάρει πίσω την απόφασή του, ενώ ο Εζίντιο ήταν ήδη στα αποδυτήρια απεγνωσμένος. Το λάθος διορθώθηκε και όλα καλά, χάρη στη συνεργασία των δύο διαιτητών. Φάνηκε, λοιπόν, πόσο εύκολα γίνεται ένα διαιτητικό λάθος και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν όλοι αυτοί που στην Ελλάδα έχουν μπλέξει διαιτητές με «εγκληματικές οργανώσεις» επειδή έχουν δώσει ένα λάθος πέναλτι!

Για την ιστορία, ο Τσαπεκοένσε σόκαρε την ποδοσφαιρική Βραζιλία, αφού νίκησε τη μεγάλη της αντίπαλο με 5-1!

Δείτε τη φάση εδώ:

Δείτε την αποβολή των δύο λεπτών εδώ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα