Τον… σκόρπισε στους 5 ανέμους!

Πραγματοποιώντας επίδειξη ισχύος ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-1 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μεσημέρι της Κυριακής (5/11) και μείωσε στο -3 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν άνετα σε ευρεία νίκη, κάνοντας το χατίρι των οπαδών τους που υποδέχθηκαν τους Κρητικούς με… ρούβλια και αποδοκιμασίες.

Ο Πάρδο μίλησε πρώτος και τελευταίος για τους πρωταθλητές, καθώς άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 89’. Ενδιάμεσα είχαν χριστεί σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Μποτία (19’), ο Σισέ (32’) και ο Ανσαριφάρντ (68’ με πέναλτι), ενώ το γκολ της… τιμής πέτυχε για τον Πλατανιά ο Παπανικολάου στο 89’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία (46’ Νικολάου), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (66’ Μαρτίνς), Ταχτσίδης. Πάρδο, Οφόε (72’ Φορτούνης), Μάριν, Ανσαριφάρντ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάθης, Πλιάτσικας (24’ λ.τ. Ντικαμονά, 76’ λ.τ. Πριντέτα), Στάμου, Βάντερσον (70’ Παπανικολάου), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Κοροβέσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα