Του ξέφυγε πάλι το τρένο της ανόδου

 

Δεν κατάφερε να τα βάλει με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Football League ο Άρης! Το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου ηττήθηκε 1-0 στα Τρίκαλα από το καταπληκτικό σύνολο της Θεσσαλίας που έφτασε τις επτά συνεχόμενες νίκες και αν έπαιζε έτσι από την αρχή θα διεκδικούσε τώρα την άνοδο.

Οι «κίτρινοι» δεν δικαιούνταν τίποτα από το ματς, μέχρι το 57’ που έχαναν 1-0 από το γκολ του Μπαλμπόα στο 33’ (ασίστ Γιαννιτσάνη) βρίσκονταν διαρκώς σε θέση άμυνας. Σε εκείνο το λεπτό απλά αναθάρρησαν ψυχολογικά επειδή ο Διούδης μπλόκαρε πέναλτι του Γιαννιτσάνη.  Όταν μάλιστα αποβλήθηκε ένα δεκάλεπτο αργότερα ο Μουμίν (στο 68’) ο Άρης έδειξε να πιστεύει στην ανατροπή, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταυλαρίδης φέρθηκε ανόητα, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη σε διένεξη με τον Κουσκουνά και οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν και πάλι. Τα Τρίκαλα κράτησαν, έτσι, εύκολα το 1-0 και ο Άρης δείχνει να μην προλαβαίνει το τρένο της ανόδου.

Άριστη η διαιτησία του Σκουλά, παρά τις πολλές και δύσκολες φάσεις ήταν τρομερός και στις υποδείξεις και στον πειθαρχικό έλεγχο.

ΤΡΙΚΑΛΑ:  Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (73’ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (79’ Ρομπέρ).

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (52’ Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19’ Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία (78’ Ντόγος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα