Το βάρος του Γκουαρδιόλα σε «χρυσάφι» πληρώνει η Σίτι

Το αστρονομικό ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον νυν προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, προκειμένου να διαδεχθεί, το καλοκαίρι του 2016, τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, οι «πολίτες» θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή, στον οποίο προτείνουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά, ο Γκουαρδιόλα θα εισπράξει περισσότερα από 140 εκατομμύρια ευρώ!

Το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού στην Μπάγερν Μονάχου εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Παρ’ ότι η διοίκηση των «Βαυαρών» έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία, ο ίδιος δεν φαίνεται «ζεστός», ενώ οι φήμες περί αποχώρησής του έχουν οργιάσει.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η μοναδική ομάδα που «φλερτάρει» με τον πετυχημένο τεχνικό, καθώς εμφανίζεται να καταλαμβάνει βασικό ρόλο στο πρόγραμμα των υποψηφίων για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, στις επικείμενες εκλογές, ενώ το όνομά του ακούγεται έντονα και για τη διαδοχή του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει το 2017.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα