Το βάρος του σε… χρυσάφι ζητάει ο Λεβαντόφσκι

Αύξηση 80% στις απολαβές του αξιώνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «Βαυαρούς».

Το συμβόλαιο του Λεβαντόσφσκι με το γερμανικό σύλλογο λήγει το 2019, αλλά το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης έχει προκαλέσει αναταραχή και έχει ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς των Βαυαρών, οι οποίοι επιθυμούν να «δέσουν» τον διεθνή επιθετικό με μία καλύτερη συμφωνία.

Σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα της AS, οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει. Ο «Λέβα» ζητάει 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες απολαβές της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Στη Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζουν πως η πλευρά του Πολωνού επιθετικού δεν θα συμφωνήσει με την Μπάγερν, ώστε να παραμείνει ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του για το καλοκαίρι.

Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το αν θα ισχύσει τελικά η απαγόρευση των μεταγραφών με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει ασκήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα