Το κλίμα δεν ευνοεί τη μείωση της ποινής!

Στη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε από τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ευελπιστούν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, προσβλέποντας κυρίως στην ανάκτηση των τριών βαθμών που τους αφαιρέθηκαν.

Οι «πράσινοι» θα υποστηρίξουν στην έφεσή τους ότι ακολούθησαν όλες τις οδηγίες της αστυνομίας και επιπροσθέτως, επεσήμαναν τους κινδύνους που εγκυμονούσαν από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο, πολύ δε περισσότερο, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν τήρησε το σχέδιο – όπως υποστηρίζουν στο «τριφύλλι» – και θέλησε να κάνει έλεγχο στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Θα παρουσιάσουν επίσης ανάλογες υποθέσεις, με σοβαρότερα επεισόδια, για τα οποία η αθλητική δικαιοσύνη δεν επέβαλλε τόσο αυστηρές ποινές, ζητώντας ισονομία.

Ωστόσο, το γενικότερο κλίμα δεν ευνοεί τους στόχους του Παναθηναϊκού, καθώς η μείωση της ποινής, την ώρα που η Λίγκα παραδίδει στον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή πρόταση με αυστηροποίηση των τιμωριών για τις ΠΑΕ, φαντάζει ως σχήμα οξύμωρο και θα επιφέρει ορυμαγδό αντιδράσεων, σε όλα τα επίπεδα.

Παρόλα αυτά, στο Κορωπί δεν παραδίδουν τα όπλα και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν, προκειμένου να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα