Το μεγάλο στοίχημα του Νεϊμάρ

Βαρκελώνη ή Μάντσεστερ; Στη σκιά του Λιονέλ Μέσι ή στο ρίσκο ενός εντελώς διαφορετικού πρωταθλήματος; Ισπανία ή Αγγλία; Ο Νεϊμάρ έχει ένα μεγάλο στοίχημα μπροστά του. Καλείται να αποφασίσει για το επαγγελματικό του μέλλον. Ποια θα είναι η απόφασή του; Κανείς δεν γνωρίζει, ενδεχομένως ούτε ο ίδιος…

Μεγάλο παιχνίδι έχει στηθεί τους τελευταίους μήνες στο παρασκήνιο γύρω από τον σούπερ σταρ του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ Τζούνιορ. Ο 23χρονος επιθετικός έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τους Καταλανούς, ωστόσο δέχεται έντονες πιέσεις από… δύο πλευρές, προκειμένου να σκεφτεί το μέλλον του.

Από τη μια τον… τραβάει η διοίκηση της Μπάρτσα, η οποία θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί του, επεκτείνοντας χρονικά τη συνεργασία της μαζί του και βάζοντας μία… αστρονομική ρήτρα αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων για την πιθανή αποδέσμευσή του. Από την άλλη τον… τραβάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έχει προσεγγίσει, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της.

Το δίλημμα είναι μεγάλο, διότι σε αυτό το επίπεδο παίζονται πολλά. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και οι προοπτικές. Ο Νεϊμάρ, καλώς ή κακώς, αν παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, θα βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμη στη σκιά του Λιονέλ Μέσι. Αντιθέτως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι το μεγάλο αστέρι, παρά την παρουσία του Γουέιν Ρούνεϊ. Το αγγλικό πρωτάθλημα ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό από το ισπανικό. Το ρίσκο, λοιπόν, είναι μεγάλο για τον Βραζιλιάνο.

Σε κάθε περίπτωση έχει πολλά να σκεφτεί και στο τέλος να αποφασίσει ποιο θα είναι το «στοίχημα» που θα ποντάρει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα