Το ποδόσφαιρο έκανε πλάκα στον Σέρχιο Ράμος (Video)

Ο Σέρχιο Ράμος είναι αρχηγός της Ρεάλ και με το παραπάνω. Όχι μόνο γιατί είναι κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο, άρα δικαίως παίζει στη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά επειδή είναι ηγέτης όνομα και πράγμα, εκεί που πρέπει πάντα να είναι την ύστατη στιγμή.

Έτσι, στα τελευταία λεπτά (για πολλοστή φορά στην καριέρα του), ισοφάρισε με πέναλτι (σ)τη Σεβίλλη την προηγούμενη εβδομάδα για το Κύπελλο Ισπανίας και επέτρεψε στην Ρεάλ  να σπάσει το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα και να γίνει η ισπανική ομάδα με τα περισσότερα αήττητα σερί ματς! Το έκανε αυτό μπροστά σε μία εξέδρα που τον έβριζε από την αρχή μέχρι το τέλος. Διότι ο Σέρχιο Ράμος είναι γέννημα θρέμμα Σεβιγιάνος και ο κόσμος της Ανδαλουσίας τον θεωρεί άτιμο που επέλεξε τα λεφτά και τη δόξα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έμεινε για πάντα στη Σεβίλλη να σηκώνει μαζί της ευρωπαϊκά τρόπαια, όχι ίσως τόσο λαμπρά, μα σίγουρα περίφημα!

Το ποδόσφαιρο, όμως, έχει μάλλον χιούμορ. Σεβίλλη και Ρεάλ έπαιξαν πάλι μαζί αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα και ο Σέρχιο Ράμος, ακόμη κι αν το ήθελε, δεν θα μπορούσε να έχει βάλει ένα τόσο όμορφο αυτογκόλ με το κεφάλι. Πραγματικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι σκεφτόταν το επόμενο λεπτό ο εμφανώς ενοχλημένος αρχηγός της Ρεάλ, ακούγοντας ένα ολόκληρο γήπεδο να τον χλευάζει γι’ αυτή την απολαυστική εκδίκηση, μετά τις χειρονομίες που έκανε στο ματς του Κυπέλλου.

Τίποτα δεν θα αποκοπεί φυσικά από το φυτώριο των προσωπικών και ομαδικών επιτυχιών του Σέρχιο Ράμος, επειδή έβαλε ένα αυτογκόλ, αλλά σίγουρα ήταν διασκεδαστικό για τους φίλους τους Σεβίλλης αυτό που συνέβη, αφού πέραν όλων, το ματς εξελίχθηκε σε θρίαμβο και η ομάδα τους ξαφνικά βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή και σίγουρα διεκδικήτρια του τίτλου!

Δείτε εδώ τις χειρονομίες του Σέρχιο Ράμος μετά το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου:

Δείτε το αυτογκόλ στο ματς πρωταθλήματος:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα