Τριετές συμβόλαιο με 20 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Μουρίνιο

Ηγεμονικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με απολαβές 20 εκατ. ευρώ το χρόνο, έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πορτογάλος Ζοσέ Μουρίνιο, όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Είναι, δε, απορίας άξιον, πώς είναι δυνατόν ένας προπονητής που απέτυχε στην προηγούμενη ομάδα του, την Τσέλσι και απομακρύνθηκε άρον-άρον από τον πάγκο της, όχι μόνο να βρίσκει αμέσως «επαγγελματική στέγη», αλλά να πετυχαίνει και… αύξηση των απολαβών του!

Αυτός είναι, ωστόσο, ο μαγικός κόσμος του ποδοσφαίρου και της Premier League ειδικότερα. Σύμφωνα με τη Mirror, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο τριών χρόνων και ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μουρίνιο θέλει να φέρει μαζί του και τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντρέα Μπέρτα, ο οποίος είναι στενός φίλος του ατζέντη του Μουρίνιο, Ζόρζε Μέντες.

Ο Ιταλός προορίζεται να αναλάβει εξ ολοκλήρου τον σχεδιασμό των μεταγραφών, κάτι που τόσο καιρό επωμίζεται ο Εντ Γούντγουορντ, με τον τελευταίο να αφοσιώνεται περισσότερο στο εμπορικό κομμάτι του συλλόγου. Ο Πορτογάλος και οι «κόκκινοι διάβολοι» διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της συνεργασίας τους, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, με την παράλληλη αποχώρηση-απόσυρση του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα