Τριπλό κτύπημα ετοιμάζουν οι «μπέμπηδες»!

Τριπλό… τρομοκρατικό κτύπημα ετοιμάζει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας κίνηση για την απόκτηση των Έντινσον Καβάνι, Τσεσκ Φάμπρεγκας και Λουκ Σο!

Οι «μπέμπηδες» δεν είναι διατεθειμένοι να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια και να ζήσουν ανάλογες στιγμές ντροπής με τις φετινές. Ο Ράιαν Γκιγκς, σε συνεργασία με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ξεκίνησαν να καταστρώνουν το πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ, έχοντας στη διάθεσή τους το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, που ανακοίνωσε η διοίκηση πριν από λίγες μέρες. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας υπάρχουν τα ονόματα των τριών παικτών, οι οποίοι καλύπτουν και τις τρεις γραμμές της σύνθεσης.

Ο Έντινσον Καβάνι θέλει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και αν οι «κόκκινοι διάβολοι» καλύψουν τις απαιτήσεις των Παριζιάνων, θα αποτελέσει μία από τις εντυπωσιακότερες κινήσεις του καλοκαιριού. Ο Τσεσκ Φάμπρεγκας αποτελεί βασικό στέλεχος της Μπαρτσελόνα, στην οποία επίσης θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και ενδεχομένως, το όνομά του να μπει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Ο Λουκ Σο είναι το νέο μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου, αν και αριστερός μπακ. Η Σαουθάμπτον διαπραγματεύεται την παραχώρησή του, ενώ ο ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να φορέσει τη φανέλα των «μπέμπηδων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα