Τροπαιούχος πάλι ο Νικόλας!

 

Κι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καυχιέται για την 20ετία των ασταμάτητων τίτλων, τότε ο Νίκος Ζήσης τι να πει; Ο Έλληνας γκαρντ, ο ηγέτης της γερμανικής Μπάμπεργκ, πανηγύρισε τον 22ο τίτλο της καριέρας του, καθώς οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 74-71.

Ο Νίκος Ζήσης ξεκίνησε να σηκώνει τίτλους το 2001 όταν κατέκτησε το Κύπελλο με την ΑΕΚ, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε και το πρωτάθλημα με την Ένωση. Στη συνέχεια κατέκτησε τους εξής τίτλους: Με την Μπένετον πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup. Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τρία πρωταθλήματα και φυσικά τη Euroleague. Με τη Σιένα τα πάντα, τρία πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τρία Super Cup, με την Ούνιξ το Κύπελλο, πέρσι το πρωτάθλημα με την Μπάμπεργκ και φέτος το Κύπελλο, ενώ φυσικά διεκδικεί και τη μεγάλη κούπα.

Και εις ανώτερα στο Νίκο Ζήση που φυσικά έχει κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και με την Εθνική μας ομάδα το 2005, ενώ έχει αρπάξει και δύο ακόμη μετάλλια, το αργυρό Παγκόσμιο και το χάλκινο πανευρωπαϊκό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα