Τσολάκη: “Δεν είναι αυτοσκοπός να γίνω κεντρική παρουσιάστρια”

Βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες, με την ίδια ωστόσο να διαψεύδει συχνά πυκνά πως αποχωρεί από το Happy Day. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη η οποία ξεκαθαρίζει με συνέντευξη της στο “People” πως θα παραμείνει στην εκπομπή του Alpha, μέχρι που να μην την θέλουν άλλο!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έκανε συζήτησε με τον ΑΝΤ1 κι ενώ το συμβόλαιο της με το κανάλι του κ. Κοντομηνά είναι σε ισχύ: “Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον ΑΝΤ1. Δεν θα το έκανα αυτό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό μου με τον Alpha είναι σε ισχύ. Δεν το θεωρώ ηθικό, ειδικά εφόσον είμαι σε ένα κανάλι όπου νιώθω ικανοποιημένη.

Ειλικρινά, αισθάνομαι τον Alpha σαν οικογένειά μου. Έχω δεθεί με τους ανθρώπους του, γιατί είναι έτσι και η φύση μου. Περνάω τόσο καλά εκεί που δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να ψάξω για κάτι άλλο. Αν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με τον Alpha και δεν συνεχίσω εκεί, τότε, ναι, θα δω τι θα κάνω”.

Όσον αφορά το επόμενο βήμα και την ανάληψη δικής της αποκλειστικά εκπομπής, ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί για την ίδια αυτοσκοπό:

“Βάζω στόχους και θέλω το επόμενο βήμα μου να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτό που είμαι τώρα. Δεν είναι αυτοσκοπός, όμως, να έχω το Σεπτέμβριο τη δική μου εκπομπή. Δεν μου αρέσουν οι τίτλοι, πιστεύω στις ομάδες”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα