Υπέγραψε ο Μάρκους Μπεργκ

Δεν χρειάστηκε παρά κάτι λιγότερο από δύο ώρες για να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας του νέου συμβολαίου που υπέγραψε ο Μάρκους Μπεργκ το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Η συζήτηση έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι παρουσία του ατζέντη του Σουηδού άσου που ήρθε σήμερα στην Ελλάδα. Το νέο συμβόλαιο προβλέπει επέκταση συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2018 και ετήσιες απολαβές άνω των 650.000 ευρώ «καθαρά» ετησίως. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στον σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον», δήλωσε ο Μπεργκ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα