Φήμες για Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!

Το όνομα του διάσημου Βούλγαρου επιθετικού, Ντιμιτάρ Μπερμπάτοφ, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από πρόταση που έφτασε από γνωστό γραφείο μάνατζερ!

Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό παραχωρείται είτε με ελεύθερη μεταγραφή, είτε δανεικός, καθώς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ζαρντίμ. Πρόκειται για σενάριο το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, όμως βάσει των πληροφοριών που έχουν διαρρεύσει, οι παράγοντες του «Δικέφαλου του Βορρά» συγκεντρώνουν στοιχεία και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν το μεγάλο «μπαμ», λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Κατά το παρελθόν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποκαλύψει πως προσπάθησε να φέρει τον Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην τα κατάφερε τότε, ωστόσο οι συνθήκες έχουν αλλάξει και ενδεχομένως να έχει δημιουργηθεί το γόνιμο έδαφος για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι 34 ετών και η καριέρα του είναι γεμάτη διακρίσεις και τίτλους. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την οποία πέτυχε 26 γκολ, σε 49 αγώνες. Το 2001 πήρε μεταγραφή στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αρχικά αγωνίστηκε στη β’ ομάδα, αλλά σύντομα προωθήθηκε, πετυχαίνοντας 69 γκολ, σε 154 αγώνες. Το 2006 αποκτήθηκε από την Τότεναμ, έναντι 16 εκατομμυρίων ευρώ. Στους «πετεινούς» αγωνίστηκε σε 70 παιχνίδια, σκοράροντας 27 φορές. Το 2008 ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην κλίμακα, μεταπηδώντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους «κόκκινους διάβολους» αγωνίστηκε σε 108 παιχνίδια και σημείωσε 48 τέρματα. Το 2012 πήγε στη Φούλαμ, παίζοντας σε 51 παιχνίδια και πετυχαίνοντας 19 γκολ και από το 2014 ανήκει στη Μονακό, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια, σκοράροντας 12 φορές. Είναι διεθνής 78 φορές με τη Βουλγαρία και έχει πετύχει 48 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα