Φήμες περί συμφωνίας Κασίγιας και Άρσεναλ!

Με την… κεκτημένη ταχύτητα του καλοκαιριού συνεχίζονται οι ζυμώσεις των μεγάλων μεταγραφών στο παρασκήνιο, ενόψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουάριου. Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τις βαλίτσες του για την Αγγλία ετοιμάζει και ο Ίκερ Κασίγιας!

Το φλερτ μεταξύ της Άρσεναλ και του διεθνούς Ισπανού πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά και στην Αγγλία, ο Κασίγιας έχει συμφωνήσει με τον μάνατζερ των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ και ετοιμάζει τη… μετακόμισή του στο Λονδίνο, τον Ιανουάριο!

Ο Κασίγιας ανέκτησε τη φανέλα του βασικού στην 11άδα της Ρεάλ, παρόλα αυτά όμως, αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει περιβάλλον. Την ίδια στιγμή, η ομάδα της Μαδρίτης δεν φαίνεται να έχει αντίρρηση σε μία πιθανή μετακίνηση του έμπειρου γκολκίπερ, ιδιαίτερα μετά τη μεταγραφή του Κοσταρικανού Κέιλορ Νάβας το καλοκαίρι που πέρασε.

Για τον Κασίγιας έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Μονακό, ωστόσο η Άρσεναλ είναι εκείνη που παρουσιάζεται ως ο επόμενος σταθμός του 33άχρονου τερματοφύλακα. Ο ίδιος πάντως, δεν έχει εκφραστεί δημοσίως, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα σενάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα