Φαν Χάαλ η λύση για την κατάντια των «οράνιε»

Η Εθνική ομάδα της Ολλανδίας δεν μετείχε στο πρόσφατο Euro και σαν να μην έφτανε αυτό, φαίνεται πως θα χάσει και το Μουντιάλ. Η ήττα από τη Βουλγαρία με 2-0 άφησε τους «οράνιε» στην τέταρτη θέση του Α’ προκριματικού ομίλου πίσω από Γαλλία, Σουηδία, Βουλγαρία και ώθησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να διώξει τον Ντάνι Μπλιντ από τον πάγκο.

Ο πρώην προπονητής έκανε μία παράξενη κίνηση στο ματς της Βουλγαρίας, καθώς χρησιμοποίησε ένα «άβγαλτο» παιδί ως βασικό στόπερ, τον 17χρονο Ματίας Ντε Λάιτ, ο οποίος δεν παίζει ως βασικός ούτε στην ομάδα του, τον Άγιαξ. Οι υπεύθυνοι του ολλανδικού ποδοσφαίρου έκριναν ότι ο Μπλιντ ήξερε πως η κίνησή του αυτή θα έχει… κακά ξεμπερδέματα σε περίπτωση ήττας και γι’ αυτό δίχως να του δώσουν το παραμικρό ελαφρυντικό, τον απομάκρυναν από τον πάγκο της Εθνικής του ομάδας πριν καν προλάβει να επιστρέψει η αποστολή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα σκέφτονται να στραφούν στη λύση του Φαν Χάαλ μήπως και σωθεί η παρτίδα, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές και η Ολλανδία των επτά βαθμών προλαβαίνει να καλύψει τη διαφορά από τη δεύτερη Σουηδία που έχει δέκα και την τρίτη Βουλγαρία που έχει εννέα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα