Χαϊραπετιάν: «Ναι, το ματς ήταν στημένο!»

Μία μέρα μετά το θριαμβευτικό πέρασμα των Αλβανών από την Αρμενία με 0-3 που σηματοδότησε την πρόκριση της Αλβανίας για πρώτη φορά σε Euro, μία εφημερίδα της Σερβίας έγραψε πως το ματς ήταν στημένο!

Χωρίς καμία πραγματική απόδειξη, κάποιοι σκέφτηκαν ότι μπορεί να ισχύει, κάποιοι άλλοι πως οι Σέρβοι βγάζουν χολή επειδή προκρίθηκε η Αλβανία εις βάρος τους. Μήνες αργότερα, ωστόσο, ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, ήρθε να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με την δήλωσή του:

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Υπάρχουν διεθνείς παίκτες που δεν θέλουν να αγωνιστούν μετά τις σκιές που δημιουργήθηκαν. Στο παιχνίδι με την Αλβανία υπήρξε προδοσία. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο».

Προφανώς θα ξεκινήσει έλεγχος, ενώ οι πληροφορίες θέλουν κάποιοι διεθνείς Αρμένιοι να έχουν μοιραστεί 2.000.000 ευρώ για να έχουν μειωμένη απόδοση στο συγκεκριμένο πολύκροτο παιχνίδι. Αν η UEFA βρει αποδείξεις, τότε η Αλβανία θα αποκλειστεί από το Euro και κινδυνεύουν με κυρώσεις και οι δύο Ομοσπονδίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα