Χτύπησαν την πόρτα του Πετράκη στον Παναθηναϊκό!

Δύο ονόματα κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση του Αντρέα Στραματσιόνι, αυτά του Γιώργου Δώνη και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο μεν πρώτος έχει γερό συμβόλαιο στην αραβική γη και είναι δύσκολο να ξεμπλέξει, ο δε Ουζουνίδης προβάρει τα «πράσινα». Ωστόσο, οι άνθρωποι του τριφυλλιού είχαν κι άλλον έναν Έλληνα προπονητή στα υπόψη τους, μόνο που η συζήτηση μαζί του κόπηκε πριν καν αρχίσει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα τον Γιάννη Πετράκη, τον προπονητή που όταν γίνει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα κόουτς, θα κερδίσει πανηγυρικά, καθώς χαίρει της εκτίμησης σχεδόν όλου του ελληνικού ποδοσφαιρικού στερεώματος. Ο επί μία 25ετία προπονητής, από τους πλέον έμπειρους στη Super League, μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να φτιάχνει καλό όνομα. Αν, όμως, ανατρέξει κανείς στο βιογραφικό του και παρατηρήσει τη δουλειά που έκανε κατά το παρελθόν σε ομάδες όπως ο Εργοτέλης, ο Ιωνικός, τα Χανιά, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ηρόδοτος, τον ΠΑΝΟΜ, θα καταλάβει γιατί τώρα στα ΠΑΣ Γιάννινα οδηγεί την ομάδα σε νίκες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός ενόχλησε τον Γιάννη Πετράκη για να μάθει τις προθέσεις του και τις απαιτήσεις του, αλλά δεν άργησε να μάθει πως αυτή τη στιγμή δεν αφήνει τον ΠΑΣ Γιάννινα με κανένα αντάλλαγμα. Ο ΠΑΟ θα μπορούσε ακόμη και να προσφέρει ένα γενναίο ποσό στη διοίκηση του ΠΑΣ, αλλά ο Πετράκης ξέκοψε την κουβέντα από την αρχή, θυμίζοντας την προ δωδεκαετίας συμπεριφορά του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα τότε με την Κέρκυρα, αλλά αρνήθηκε την προσφορά του Σωκράτη Κόκκαλη να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Ο Αναστόπουλος πίστευε τότε πως θα βρει ανάλογη ευκαιρία κάποια άλλη στιγμή στην καριέρα του, την οποία – ωστόσο – δεν έχει βρει. Μερικές φορές κάποιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες, αλλά εδώ που τα λέμε η δουλειά που κάνει ο Πετράκης στα Γιάννινα είναι φανταστική και δεν παρατάς εύκολα μία τέτοια οικογένεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα