«Ψήνεται» γάμος Σνάιντερ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ένα βήμα πιο κοντά στη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο επιθετικός μέσος της Γαλατασαράι, Γουέσλι Σνάιντερ!

Ο διεθνής Ολλανδός έχει συμφωνήσει με τους Τούρκους να λύσει το συμβόλαιό του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μεγαλύτερου πρωταθλήματος. Οι σχέσεις του με τον μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, βρίσκονται σε άριστο επίπεδο, από την εποχή που ο Ολλανδός τεχνικός καθόταν στον πάγκο των «οράνιε». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και εφόσον ο Σνάιντερ λύσει και τυπικά τη συνεργασία του με τη «Γαλατά», είναι πολύ πιθανό να κληθεί στην Αγγλία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να φέρει στην Μάντσεστερ τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, ωστόσο εμφανίζεται ιδιαίτερα εγκρατής, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω κριτική για τις επιλογές του σε επίπεδο μεταγραφών. Ήδη, μετά τη γενικά μέτρια πορεία που έχει διαγράψει η ομάδα του, παρότι δαπάνησε το αστρονομικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές, το καλοκαίρι που πέρασε, ο Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται υπό καθεστώς… επιτήρησης από τη διοίκηση, κάτι που σημαίνει ότι ναι μεν παραμένει στο ρόλο του, αλλά θα πρέπει να δικαιολογεί κάθε του κίνηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα