Άγρια κόντρα on air Φίλη, Οικονομέα, Καμπουράκη για το δημοψήφισμα (βίντεο)

Η κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη και τρανή απόδειξη αποτελεί η άγρια κόντρα που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής στο Mega ανάμεσα στο Νίκο Φίλη, τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, αναφορικά με το δημοψήφισμα.

Στο στούντιο της εκπομπής επικράτησε κυριολεκτικά χαμός όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι όπου εργάζονται αλλά και άλλα, πως δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Όχι» όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Ναι».

«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση» τους είπε, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι ο πρώτος που αντέδρασε λέγοντας στον Νίκο Φίλη πως «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη».

Αλλά ο Ν. Φίλης είχε… πάρει φόρα. «Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης».

«Αυτό που κάνει είναι φασισμός!» είπε ο Γιώργος Οικονομέας, κατηγορώντας τον Νίκο Φίλη ότι δεν σέβεται ανθρώπους που είναι φίλοι του.

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε:

«Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

«Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του ναι και 1 υπέρ του όχι ακόμα και σήμερα 2-1 είστε! (σ.σ. στο ίδιο πάνελ ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Ν.Δ. και ο Παντελής Καψής από το ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα