Άγριος τσαμπουκάς παρουσιάστριας με ταξιτζή

Αν και έχουν περάσει μερικές μέρες από το δυσάρεστο συμβάν, η παρουσιάστρια δεν λέει να συνέλθει. Όπως την έχουν ακούσει να εξομολογείται, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άσχημο τρόπο που της φέρθηκε ο οδηγός ταξί.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram stories για να μοιραστεί την οργή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τσακώθηκα μ’ έναν ταξιτζή. Βασικά δεν ήθελα να τσακωθώ, αλλά η ανάγκη με ώθησε.».

Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε πώς έφτασαν στο σημείο να βρίζονται πάρα πολύ άσχημα, σε σημείο να επέμβουν οι κάτοικοι από τα μπαλκόνια για να τον προτρέψουν να σηκωθεί να φύγει.

«Είμαι εγώ σε ένα στενό, έχω μπει κανονικά, ο ταξιτζής μπαίνει ανάποδα, δηλαδή δεν επιτρέπεται… Μου κάνει νόημα να κάνω όπισθεν, αλλά εγώ δεν τα πάω καλά με την όπισθεν, έχω πρόβλημα… Κατσικόνομαι εγώ εκεί και του λέω: “Όχι, να κάνεις εσύ όπισθεν γιατί εσύ μπήκες λάθος. Εγώ εδώ θα κάτσω, δεν φεύγω!”. Τι να του πω, ότι δεν ξέρω καλά την όπισθεν; Κατεβαίνει, λοιπόν, και αρχίζει να μου χώνει αυτός, του χώνω κι εγώ… Τον ακούνε κάποιες κυρίες από τα μπαλκόνια να με βρίζει και με στήριξαν πάρα πολύ. Στο τέλος έφυγε αυτός!», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα