Άγριος τσαμπουκάς στη pvive βάφτιση της κόρης Κουρκούλη-Κελεκίδου: Φωνές, απειλές, ύψιστα μέτρα ασφαλείας

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Ο κακός χαμός επικράτησε στη βάπτιση της Ελπινίκης Κουρκούλη. Οι γονείς της, Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου, είχαν απαιτήσει ύψιστα μέτρα ασφαλείας, ζητώντας να μείνουν έξω από το μυστήριο τα ΜΜΕ.

Το ζευγάρι που δεν έχει ξανακινηθεί παρομοίως στο παρελθόν, αφού και στο γάμο τους είχαν επιτρέψει την είσοδο σε φωτορεπόρτερ και κάμερες, κατάφεραν να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις, και να προκληθεί θερμό επεισόδιο.

Η βάφτιση της 18 μηνών Ελπινίκης, ήταν αποφασισμένο να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας, κεκλεισμένων των θυρών, παρουσία μόνο λίγων συγγενών και φίλων, εκ των οποίων και πολύ επώνυμοι. Το ζευγάρι είχε κάθε δικαίωμα να εξασφαλίσει την ιδιωτικότητα της προσωπικής του στιγμής, κάτι όμως που ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, αφού οι άντρες ασφαλείας που είχαν στηθεί έξω από το «Εstate-Aκρωτήρι», άθελά τους και μην έχοντας ίσως την σωστή συμπεριφορά, απέτρεψαν κακήν κακώς τους παπαράτσι. Επικράτησε ένας μεγάλος χαμός, με τις φωνές και τα σπρωξίματα να δίνουν κα να παίρνουν. Αν και οι ψυχραιμότεροι και πιο διπλωμάτες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, το κακό είχε ήδη γίνει και το αποτέλεσμα ήταν στενάχωρο.

Έντονη ήταν η αντίδραση του φωτορεπόρτερ Νίκου Δρούγκα, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, καταγγέλλοντας δημόσια τους επώνυμους γονείς για μία απαράδεκτη συμπεριφορά, χαρακτηρίζοντάς τους τραγικούς.

«Όταν δεν έχεις κάποιον ανάγκη φαίνεται ο πραγματικός σου χαρακτήρας λένε. Βάφτιση με μεγάλα μέτρα ασφάλειας και σκληρή πόρτα ούτε καν για εισόδους στο προαύλιο του χώρου για το ζεύγος Κουρκούλη Κελεκιδου. Μια κίνηση αψυχολόγητη ένα μεγάλο φάουλ για το ζεύγος που στήριζαν σε όλες τους τις στιγμές τα ΜΜΕ και οι φωτορεπόρτερ. Όποιος ξεχνά είναι τραγικός. οι φωτορεπόρτερ δεν είναι σκυλιά να τους πετάς έξω από την καγκελόπορτα ούτε καλά παιδιά όταν τους χρησιμοποιείς για την προβολή σου και προώθηση της δουλειάς σου και κακά παιδιά όταν είναι να κάνουν αυτοί την δουλειά τους. εννοείται αποχώρησα για να κάνουν ανενόχλητοι το μυστήριο ο Μπραντ και η Ατζελινα .. Τραγικοί άνθρωποι σε θολές μέρες».

Η αλήθεια είναι πώς πολλοί καλλιτέχνες, όταν έχουν ανάγκη τα ΜΜΕ, τα καλούν οι ίδιοι και τους στρώνουν κόκκινο χαλί, θέλοντας να προωθήσουν είτε τη δουλειά τους είτε την προσωπική τους ζωή. Στην περίπτωση του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου,  ποτέ στο παρελθόν δεν είχε προκληθεί κάτι ανάλογο, αφού είναι από τους καλλιτέχνες που «έπαιζαν» με μαεστρία τα ΜΜΕ.

 

δ

ιιιι

13592803_1050286748373794_3614327963930942302_n

θθθθθθθθθθθθ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα