Άδωνις Γεωργιάδης: Όσο μένει αυτή η κυβέρνηση η Ελλάδα χάνει χρόνο.

«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν διότι, όσο μένει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία, η Ελλάδα χάνει χρόνο. Και δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News” ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Παραλλήλως αναφέρει ότι η ΝΔ στοχεύει στην εξεύρεση της αλήθειας και στον καταλογισμό των πραγματικών ευθυνών, για αυτό θεωρεί το θέμα του Γ. Βαρουφάκη ως θέμα ουσίας, καθώς αφορά τα χρήματα των Ελλήνων που χάθηκαν, ενώ επιρρίπτει τη μέγιστη ευθύνη στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα του οποίου, όπως σημειώνει, «ο Βαρουφάκης ήταν προσωπική επιλογή».

Ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνεται της πολιτική της κυβέρνησης Α. Σαμαρά στο ζήτημα του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”, ενώ σε ό, τι αφορά τον ίδιο προσθέτει, «προκειμένου να μην μείνει καμία σκιά ως προς το ότι τήρησα απόλυτα το δημόσιο συμφέρον, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής μου στην Εξεταστική Επιτροπή, ζήτησαν την παραίτησή μου από οποιαδήποτε παραγραφή και την άμεση εκδίκαση από τον φυσικό μου δικαστή. Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ».

Αναφέρει επίσης ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για τη Βενεζουέλα, προσθέτοντας ταυτόχρονα, ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει γιατί “η Ελλάδα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εξακολουθεί να στηρίζει το εγκληματικό καθεστώς Μαδούρο και αν αυτό συνδέεται με τα ταξίδια του κ. Παππά ακόμα και με οικονομικές απολαβές του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρότυπο των Podemos”.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Καμμένου ο κ. Γεωργιάδης την χαρακτηρίζει ως την «πιο εξωφρενική περίπτωση παρέμβασης υπουργού της μεταπολίτευσης σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση», τονίζοντας: «είναι αδύνατον να μην εξελιχθεί αυτή η υπόθεση και να μην λογοδοτήσει ο κ. Καμμένος».

Σε ό, τι αφορά την απόφαση του υπουργού Παιδείας για επιλογή των σημαιοφόρων στις σχολικές παρελάσεις, κατόπιν κλήρωσης, την χαρακτηρίζει «εξοργιστική» και ενδεικτική του «κόμπλεξ του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστεία και την πρόοδο», ενώ για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, εκφράζει τη διαφωνία του με τις παρεμβάσεις της ΕΕ στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Τέλος σε ότι αφορά τον Πρόεδρο της Βουλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ λέει ότι ο κ. Βούτσης «έχει ανεχθεί πράγματα τα οποία ποτέ δεν περίμενα ότι θα το έκανε», όπως την κατά σύστημα νομοθέτηση με την διαδικασία του επείγοντος, ενώ προσθέτει ότι «ο μόνος που θα μπορούσε να συγκρατήσει τον απαίδευτο κοινοβουλευτικά Αλέξη Τσίπρα είναι ο κ. Βούτσης, δυστυχώς αυτόν τον ρόλο δεν τον επιτελεί».

Και κλείνει με την εισβολή του Ρουβίκωνα στην Βουλή για την οποία λέει ότι «ήταν μια μέρα ντροπής για το ελληνικό Κοινοβούλιο».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα