«Άκομψοι» οι οικοδεσπότες (Video)

Η διοργανώτρια Χιλή νίκησε 1-0 την κάτοχο Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «4» του Copa America

Σε ένα παιχνίδι που ενθουσίασε τους λάτρεις του παραδοσιακού σκληρού λατινοαμερικάνου ποδοσφαίρου, η διοργανώτρια Χιλή νίκησε 1-0 την κάτοχο του Copa America Ουρουγουάη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού που θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Βολιβία-Περού.

Παραδόξως,  η Ουρουγουάη παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, από το πρώτο λεπτό θέλησε να παίξει άμυνα και μόνο και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις την πάτησε λίγο πριν το τέλος, στο 81’, όταν ο Ίσλα πέτυχε το γκολ μετά από πάσα πάρε-βάλε του κορυφαίου Βαλδίβια! Μετά το 1-0 σε ένα γήπεδο που «κόχλαζε», η αναιμική Ουρουγουάη δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Έπαιζε και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καβάνι στο 63’ (αγωνίστηκε με κάκιστη ψυχολογία λόγω της περιπέτειας του πατέρα του και προκλήθηκε από άσεμνη ενέργεια του Χιλιανού Χάρα), ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννέα λόγω αποβολής και του Φουτσίλε.

Το ματς διεκόπη δύο φορές στις αποβολές λόγω γενικής σύρραξης και γενικώς είχε ξύλο καθ’ όλη τη διάρκειά του, διασκεδάζοντας τον κόσμο που αγαπάει αυτό το παραδοσιακό ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής.

 

Το γκολ της Χιλής:

https://www.youtube.com/watch?v=o_6PNCUoCss

Η αποβολή του Καβάνι:

https://www.youtube.com/watch?v=oKR4hEnYhFA

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα