Άλλος άνθρωπος από τις πλαστικές ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Άλλος άνθρωπος έγινε από τις πλαστικές ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ που έφτασε στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου για το 2017, μπορεί να είναι μόνο 33 ετών, αλλά έχει ξαπλώσει στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού και του δερματολόγου του ουκ ολίγες φορές.

Μέχρι σήμερα αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα έσοδα των 90 εκατομμυρίων (από συμβόλαιο με την ομάδα του και χορηγικές συμφωνίες κέρδισε την περασμένη χρονιά 94 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια!).

Το ότι στο ξεκίνημά του δεν ήταν και το ωραιότερο αγόρι των γηπέδων ήταν γνωστό.  Έχουμε, όμως, συνειδητοποιήσει τόσα χρόνια μετά πόσο  τεράστια είναι η αλλαγή του; Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες φωτογραφίες με το πριν και το μετά του, με τους «ειδικούς» να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστές έχει κάνει πολλές διορθωτικές επεμβάσεις.

Botox για λείανση ρυτίδων, πλαστική στη μύτη, λέιζερ για τις φύτρες των μαλλιών του και αλλαγή της οδοντοστοιχίας του είναι μερικές από τις αλλαγές που πρόχειρα μπορεί να παρατηρήσει κανείς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα