Άνθρωπος της Ντόρας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής του Σγουρού

Με μια κίνηση καθόλου αναμενόμενη ο Γιάννης Σγουρός αναμένεται να εκπλήξει τους πάντες τοποθετώντας ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής έναν αυτοδιοικητικό ο οποίος όμως, εμφανώς, καμία σχέση με την περιοχή δεν έχει.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr πρόκειται για τον πρώην δήμαρχο Πεύκης – για τρεις τετραετίες – Παύλο Καμάρα ο οποίος θεωρείται στενά συνδεδεμένος και με το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη αφού μάλιστα διετέλεσε και γραμματέας αυτοδιοίκησης της Δημοκρατικής Συμμαχίας!

Μάλιστα συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της για τις εκλογές του Μαΐου του 2012, το οποίο δημοσιοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν η κ. Μπακογιάννη ανακοινώσει την επανένταξή της στη Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επισήμανση του notioanatolika.gr σε κύκλους του κ. Σγουρού σχετικά με το ποια σχέση έχει ο κ. Καμάρας με την ανατολική Αττική αυτοί απάντησαν: «Γιατί αναφέρεστε στον κ. Καμάρα και δεν αναφέρεστε στην κ. Κισκήρα η οποία τη μόνη σχέση που είχε με την περιοχή ήταν ως κάτοικος των Γλυκών Νερών»!

Η ανακοίνωση του ονόματος του κ. Καμάρα πάντως για τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα αναμένεται τη Μ. Τετάρτη.

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης θεωρείται ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους για την περιοχή του. Είναι πολιτικός μηχανικός, συγκοινωνιολόγος και εξαιρετικός γνώστης της ιταλικής, της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία άρχισε με το άνοιγμα γραφείου μελετών και αργότερα κατασκεύασε έργα οδοποιίας, αρδευτικά και υδραυλικά σε πολλά μέρη της Ελλάδας ενώ συνεργάσθηκε με το ΥΠΕΧΩΔΕ ως πραγματογνώμων σεισμόπληκτων κτιρίων.

Από το 1985, βλέποντας το μέλλον και τη χρησιμότητα του φυσικού αερίου ειδικεύτηκε σε έργα κατασκευής αγωγών αερίου.

Δήμαρχος διετέλεσε τις τετραετίες 1995-1998, 1999-2002, 2003-2006 και επί θητείας του η Πεύκη γνώρισε μια ποιοτική και πολιτιστική αναβάθμιση, ενώ αναπτύχθηκε ιδιαίτερα η κοινωνική δράση του δήμου.

Πάντως και αυτό έχει τη σημασία του για την ανατολική Αττική διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου 21 Δήμων και Κοινοτήτων Βορειοανατολικής Αττικής για τη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων καθώς και αντιπρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου 87 Δήμων και Κοινοτήτων Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων (ΕΣΔΚΝΑ).

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα