Άνοιξε ξανά η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανοίγει ξανά σήμερα η υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις αρχές του 2015. Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο των Ιωαννίνων ενώ πρόκειται να εκδικαστεί ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ ‘ εξακολούθηση ενώ είναι ο τρίτος ο οποίος κάθεται στο εδώλιο εφόσον στην πρώτη δίκη υπήρξαν κατηγορούμενοι, η υπεύθυνη της εστίας και ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Να θυμίσουμε ότι, τον περασμένο Σεπτέμβρη, είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Έθνος» ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας λέγοντας ότι «Η υπόθεση έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεν έχουν διαλευκανθεί όλες οι πτυχές της. Εκτίμησή μου είναι ότι θα ασκηθούν διώξεις και για άλλα αδικήματα τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά ως τώρα. Μιλάμε για μια τεράστια δικογραφία. Υπάρχουν σημεία στη δικογραφία που μπορεί να οδηγήσουν την κύρια ανάκριση και προς άλλες κατευθύνσεις»

Ο δικηγόρος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες διώξεις κατά των φοιτητών, καθώς όπως είχε πει, η δικογραφία αποδεικνύει ότι ο Βαγγέλης δεχόταν άγρια βασανιστήρια, μέχρι και πριν λίγα 24ωρα πριν την εξαφάνιση του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα