Άντερλεχτ: Αναγκασμένη… να πουλήσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Ολυμπιακού στην περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς, όπως διέρρευσε, η Άντερλεχτ είναι υποχρεωμένη να πουλήσει ορισμένους παίκτες, προκειμένου να ισορροπήσει τα οικονομικά της και να μην έχει προβλήματα με το Financial Fair Play.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο, η Άντερλεχτ πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον έναν παίκτη. Η περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς φαντάζει πιο πιθανή να καταλήξει με αίσιο τρόπο, καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, όπως και του διεθνούς Σέρβου να παραμείνεις τον Πειραιά. Ωστόσο, έχει προκύψει μία διαφορά στο οικονομικό, η οποία αναμένεται να καμφθεί, λόγω της χρονικής πίεσης που δέχεται η ομάδα του Βελγίου.

Μία άλλη περίπτωση η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί από την Άντερλεχτ, αφορά τον Κανσέλ Μμπεμπά. Η Άντερλεχτ έχει συμφωνήσει την παραχώρησή του στην Πόρτο, έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, ο ίδιος ωστόσο δεν δέχεται να μεταβεί στην Πορτογαλία, καθώς επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα!

Υποψήφιοι για μεταγραφή είναι επίσης οι Σιριάκ και Ντένις Πράετ, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από την Οστάνδη για τον πρώτο και τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σεβίγια και Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δεύτερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα