Άντε και στα δικά μας!

Ο Έλληνας προπονητής ρίχνεται στις μάχες του Champions League, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα του όσον το δυνατόν πιο μακριά, κι αν γίνεται στον τίτλο! Όχι δεν είναι ψέμα, αλλά μιλάμε για το Champions League της Ασίας.

Μακάρι κάποια στιγμή ένας Έλληνας προπονητής να διακρίνεται για τις επιτυχίες του και στο δικό μας θεσμό, τον ευρωπαϊκό, αλλά για την ώρα παρακολουθούμε τις προσπάθειες του Γιώργου Δώνη στη Σαουδική Αραβία και της Αλ Χιλάλ. Και φυσικά δεν εννοούμε έναν Έλληνα προπονητή να ηγείται μίας ελληνικής ομάδας (βλέπε Λεμονής) ή κυπριακής, αλλά αμιγώς ευρωπαϊκής.

Καθόλου άσχημα δεν τα πάει μέχρι στιγμής ο τεχνικός ηγέτης της πράσινης ομάδας, καθώς μετράει πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία και πλέον αναμένουμε με αγωνία τα κατορθώματά του στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό της Ασίας. Θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε μία τέτοια επιτυχία, αν και δεν θεωρείται καθόλου εύκολο.

Θυμίζουμε ότι ο Δώνης έχει έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί  να μιλάει τα ελληνικά, τον επιθετικό Γιώργο Σαμαρά, ίσως τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή της ομάδας που έχει κατακτήσει 13 φορές το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Στο Champions League και για την πρεμιέρα του ομίλου θα αντιμετωπίσει του Ιρανούς της Φούλαντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα