Άνω κάτω ο Πανιώνιος!

Καζάνι που… βράζει θυμίζει ο Πανιώνιος μετά την ήττα στην Ξάνθη και την… κοπάνα του Μασούντ Σοτζάι από την προπόνηση της Τρίτης (21/11)!

Ο Πέρσης μέσος των «κυανέρυθρων» κλήθηκε σε απολογία και οι άνθρωποι του Πανιωνίου του χορήγησαν υποχρεωτική άδεια για ένα μήνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εξελίξεις που θα φτάσουν μέχρι και στη διακοπή του συμβολαίου του.

Τους ποδοσφαιριστές επισκέφθηκε στην προπόνηση της Τρίτης βρέθηκε και ο Νίκος Ζαμάνης που μίλησε σε σκληρή γλώσσα, ενώ ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον Οικονόμου που αποβλήθηκε στο ματς με τη Ξάνθη. Στον Έλληνα αμυντικό μάλιστα δόθηκε επίσης ένας μήνας υποχρεωτικής άδειας ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο για την κόκκινη κάρτα.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000 €.

Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση.  Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης με τον Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκο Ζαμάνη να δηλώνει: «Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα