Άρχισαν τα όργανα στο πρωτάθλημα με τους διαιτητές

Άρχισαν για τα καλά τα διαιτητικά όργανα στο πρωτάθλημα της Superleague, lλίγο πριν εκπνεύσει ο πρώτος γύρος. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής τρεις διαιτητές(Σέζος, Βάτσιος, Κουτσιαύτης), παραπέμπονται γιατί υπέπεσαν σε ουσιώδη λάθη.

Χθες ο Σέζος καταλόγισε κακώς πέναλτι σε βάρος της Ένωσης στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο 88΄. Αν και ο Κιλκισιώτης ρέφερι ήταν σε καλή θέση υπέπεσε σε λάθος και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1. Έτσι θα μπει στο “ψυγείο” για κάποιες αγωνιστικές, καθώς παραπέμφθηκε από τον παρατηρητή Δημήτρη Μπερσή.

Είχαν προηγηθεί λάθη από τους Αριστείδη Βάτσιο και Μένιο Κουτσιαύτη, που διαιτήτευσαν τους αγώνες Λάρισα-Ξάνθη και Ατρόμητος-Λεβαδειακός αντίστοιχα. Οι “βυσσινί” επικράτησαν 1-0 με γκολ χάριν του Κριζμάν στο 94′, ωστόσο ο Περόνε που έδωσε την -εξαιρετική- ασίστ στον συμπαίκτη του, είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του για να διατηρήσει τη μπάλα στην κατοχή του. Η φάση παίχτηκε γρήγορα, ο ρέφερι της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής δεν πρόλαβε να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τη “χάσει”, ενώ όπως εξελίχθηκε, δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει ούτε ο πρώτος βοηθός (υπήρχε αντίπαλος μπροστά). Κάπως έτσι μπήκε το γκολ της Λάρισας, αλλά ο Βάτσιος έπρεπε να σταματήσει τη φάση πριν εξελιχτεί.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού, ωστόσο φωνάζει για πέναλτι που έγινε στον Γιαννούλη από τον Αντιλέχου στο 52′ και δεν δόθηκε. Κι αυτή η φάση δεν ήταν εύκολη, με τον Κουτσιαύτη να μη βλέπει την παράβαση και να χρεώνεται ένα σοβαρό λάθος, όπως του επισημάνθηκε κι από τον παρατηρητή Γιανναδάκη μετά το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα