Άρχισαν τα όργανα στο Star Academy: “Μη γ@μ@σω, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ μέσα”

Τα πράγματα στο Star Academy αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα, καθώς ο εγκλεισμός παίζει το ρόλο του στην ψυχολογία των παικτών που διαγωνίζονται στο τραγούδι.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιάννης Μιχελής και Στυλιανός Ξανθός μαζί με την Ειρήνη, μιλούσαν για όλα όσα συνέβησαν και παρεκτράπησαν, με τον δεύτερο μάλιστα να βρίζει χυδαία.

«Μια φορά εγώ δεν ήμουν καλός. Βγήκα εγώ γιατί δεν ήμουν καλός. Μη γαμ…ω τώρα. Έτσι και πάρω ανάποδες δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο εδώ μέσα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Στυλιανός Ξανθός και αυτό ήταν που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Η διευθύντρια της Ακαδημίας, μάζεψε όλους τους παίκτες και τους μίλησε σε έντονο ύφος: «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε, απλά θέλω κάτι να σας πω. Είδα τις συζητήσεις σας χθες το βράδυ και τα ξεσπάσματα και τον τρόπο και τις φράσεις. Ίσως είναι η πρώτη φορά που θα έλεγα ότι παραγνωριστήκαμε. Θεωρώ αδιανόητο, όχι την αμφισβήτηση, την οποία τη θεωρώ ζητούμενο, αλλά θεωρώ αδιανόητο τον τρόπο. Εγώ τουλάχιστον το παίρνω προσωπικά σε ότι αφορά το δικό μου τρόπο απέναντί σας. Θέλω να σας πω κι εγώ αυτό το οποίο με έβγαλε από τα ρούχα μου και ετοιμαζόμουν να ανοίξω την πόρτα κα να φύγω, διότι δεν έχω καμία διάθεση να ξαναμιλήσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα