Άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία ο Παναθηναϊκός (1-1)

Στη Λεωφόρο με τη δύναμη του κόσμου του ο Παναθηναϊκός μπορεί εσχάτως να παίρνει νίκες, εκτός έδρας όμως δεν… στρίβει με τίποτα και το βράδυ του Σαββάτου (21/10) άφησε άλλους δύο βαθμούς, αυτή τη φορά στη Λαμία (1-1).

Οι νεοφώτιστοι της Φθιώτιδας από την άλλη πλευρά εμφάνισαν το ίδιο σφιχτό πρόσωπα που έχουν δείξει στα περισσότερα φετινά τους παιχνίδια και λίγο έλειψε να φτάσουν σε μία ιστορική νίκη.

Το αυτογκόλ του Χουλτ στο 37’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των «πράσινων» έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που παίζοντας φουλ άμυνα στο δεύτερο μέρος κρατούσε το 1-0 μέχρι το 85’, αλλά σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Ο πολιτογραφημένος Σουηδός, Ουρουγουανός μέσος του Παναθηναϊκού αξιοποίησε την ασίστ του Βιγιαφάνιες και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Μεντίνα (65’ Καραγιάννης), Ακόστα, Βάντερσον (86’ Ντακόλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (70’ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ (62’ Καμπέσας), Μολίνς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα