Έβαλε στο κόλπο Ετό και Ροναλντίνιο

Μπουρλότο στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, πριν καν αυτή αρχίσει, έβαλε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, ενθουσιάζοντας τον κόσμο εκείνο που διψά για μεταγραφικές μπόμπες περισσότερο και από τα γκολ!

Οι Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια έχουν κόψει τις λεγόμενες μεταγραφές αεροδρομίου που συνήθιζαν να προκαλούν φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, αλλά ο Πιέρ Ισά με δηλώσεις του, τόνισε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί σίγουρα το καλοκαίρι, αφού αποφασίστηκε στο Ρέντη πως φέτος θα χρειαστούν σπουδαίοι έμπειροι παίκτες για να καλύψουν τα όποια κενά.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, τη βολιδοσκόπηση κατά την περσινή χρονιά τριών μεγάλων αστεριών, του Ροναλντίνιο, του Ρομπίνιο και του Σαμουέλ Ετό, φανερώνοντας τις προθέσεις της ΠΑΕ και γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Αντίστοιχης δυναμικής φαίνεται ότι θα είναι και τα ονόματα του φετινού καλοκαιριού, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να είναι πιο πιεστικοί, προκειμένου όχι μόνο να ενδιαφερθούν, αλλά και να αποκτήσουν ένα μεγάλο αστέρι.

Όσον αφορά στην τριάδα την οποία εκμυστηρεύτηκε ο Ισά, πρέπει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι ο Ροναλντίνιο θα οδεύει προς τα 36, ο Ρομπίνιο προς τα 32 και ο Ετό προς τα 34, ενώ θυμίζουμε πως στον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο ήρθε στα στα 32 του, ο… πιο πρόσφατος Αμπιντάλ στα 34, ο Τσόρι στα 32, αλλά και ο Τζιοβάνι μόλις στα 27 του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα