Έβγαλε ποιότητα ο ΠΑΟ στο 4-0 με τη Τσβόλε

Πολύ καλός για να είναι αληθινός παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό του «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο την Τσβόλε. Ο ΠΑΟ νίκησε με 4-0 μία μικρομεσαία ομάδα του ολλανδικού πρωταθλήματος και δεν έχει τόσο σημασία το σκορ, όσο ότι το “τριφύλλι” φάνηκε έτοιμο πριν από τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, ενώ φανέρωσε τρομερό επιθετικό πλουραλισμό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε δώδεκα τελικές προσπάθειες και σκόραρε τρεις φορές, καλός παραγωγικά και εκτελεστικά! Ο Λεντέσμα με μακρινό σουτ στο 27’ άνοιξε το σκορ και στο 37΄ο Χουλτ γύρισε στον Λουντ, ο οποίος σκόραρε για μία ακόμη φορά. Στο 40’ ήρθε και η ώρα του Γουακάσο να δείξει για ποιο λόγο αποκτήθηκε κάνοντας το 3-0 με ωραία προσπάθεια.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπεργκ μετά από ασίστ του Βιγιαφάνιες. Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και σίγουρα ο Στραματσιόνι θα πρέπει να έμεινε τρομερά ικανοποιημένος από τις ποιοτικές συνεργασίες που βγήκαν στο χορτάρι.

ΠΑΟ: Στιλ (83’ Οδ. Βλαχοδήμος), Μέστο (73’ Νάνο), Κουτρουμπής (64’ Μολέδο), Ιβανόφ, Χουλτ (73’ Στάικος), Ζέκα (73’ Ρέις), Λεντέσμα (79’ Π. Βλαχοδήμος), Λουντ, Ιμπάρμπο (64’ Βιγιαφάνιες), Γουκαάσο (64’ Μπουμάλ), Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα