Έγινε η κλήρωση, εκκρεμεί μία ένσταση

 

Μπορεί η Super League να πραγματοποίησε τη Μεγάλη Πέμπτη την κλήρωση των Play Off της περιόδου 2015-2016, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι όλα… βαίνουν καλώς και πως οι τέσσερις συμμετέχοντες έχουν κατοχυρώσει τη συμμετοχή τους. Στην πραγματικότητα, κατοχυρωμένη συμμετοχή έχουν τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος θα πρέπει να περιμένει.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ του Ατρόμητου και της ΑΕΚ που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση της «Ένωσης» στον τελικό, η διοίκηση του ΠΑΣ έστειλε έγγραφο στην UEFA ζητώντας την επανεξέταση της υπόθεσης αδειοδότησης της ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι Γιαννιώτες δικαιούνταν να στείλουν την επιστολή μόνο εφόσον υπήρχε έννομο συμφέρον, και αυτό εξασφαλίστηκε με την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό. Με τον Ατρόμητο εκτός θεσμού, η 5η θέση του πρωταθλήματος προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο, άρα ο ΠΑΣ έχει έννομο συμφέρον.

Το έγγραφο της ομάδας της Ηπείρου δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα έρθει στην Ελλάδα επιτροπή ορκωτών λογιστών της UEFA. Αν όμως η αρμόδια υπηρεσία της Ομοσπονδίας κρίνει δίκαιο το αίτημα του ΠΑΣ (αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι την Παρασκευή), τότε την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει άφιξη αντιπροσωπείας της UEFA και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει μέσα σε 48 ώρες να κρίνει αν το αίτημα της ηπειρώτικης ΠΑΕ έχει βάση.

Αν δεν αλλάξει κάτι, να το πρόγραμμα των Play Off και η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την απόρριψη της ένστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αφαίρεση των τριών βαθμών μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

1η αγωνιστική (11/5)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Πανιώνιος – ΠΑΟ

2η αγωνιστική (15/8)

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – Πανιώνιος

3η αγωνιστική (18/8)

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

ΠΑΟ – ΑΕΚ

4η αγωνιστική (22/5)

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

ΑΕΚ – ΠΑΟ

5η αγωνιστική (25/5)

ΠΑΟ – Πανιώνιος

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική (29/5)

ΠΑΟΚ – ΠΑΟ

Πανιώνιος – ΑΕΚ

 

Η βαθμολογία των Play Off

  1. ΠΑΟ 2
  2. ΑΕΚ 2
  3. ΠΑΟΚ 0
  4. Πανιώνιος 0
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα