Έγραψε ιστορία!

Ιστορικό τρίποντο, το πρώτο της στη μεγάλη κατηγορία, πήρε το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) η Λαμία, που επιβλήθηκε 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι «κυανόλευκοι» της Φθιώτιδας είχαν δείξει και τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές ότι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα και στην αρκαδική πρωτεύουσα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, φτάνοντας άνετα σε σπουδαία νίκη.

Μόλις στο 6’ ο Όμο άνοιξε το σκορ μετά από κόρνερ του Πίτι, Ο Ισπανός πρώην άσος της Ράγιο Βαγεκάνο πέτυχε το 0-2 σε αντεπίθεση στο 25’, ενώ στο 80’ ο Βάντερσον με απευθείας φάουλ νίκησε τον Αθανασιάδη, σημειώνοντας το 0-3. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο 88’ με τον Πασαλίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (36′ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά (64′ Δουβίκας), Ισνάλντο (46′ Μάσσα), Καλτσάς, Μανιάς.

ΛAMIA (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Ασίγκμπα (73′ Κουτρουμάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι (67′ Αναστασόπουλος), Βάντερσον, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ακόστα (84′ Λινάρδος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα