Έδωσε «τροφή» στους Βούλγαρους ο Μπερμπάτοφ

Αρκετά παραμυθάκια έχουν γράψει οι Βούλγαροι δημοσιογράφοι από τη μέρα που ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αρέσκονται στα πιπεράτα δημοσιεύματα, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν ίσχυαν.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Βούλγαρος «άσος» τους έδωσε «μασημένη τροφή». Ο τρόπος με τον οποίο βγήκε από το γήπεδο της Τούμπας μετά την αλλαγή του Ιγκόρ Τούντορ και η επιλογή του να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει την ώρα περίπου που τελείωνε αγώνας, ήταν ότι έπρεπε για το βουλγάρικο κανάλι που έκανε εκτενέστατη αναφορά στον Μπερμπάτοφ.

Οι Βούλγαροι πλέον γράφουν ότι είναι απογοητευμένος και θέλει να φύγει από τη Τούμπα. Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα πέσουν μέσα. Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του, είπε στον Φρανκ Άρνεσεν ότι τα είχε με τον εαυτό του και πως ένιωσε άσχημα που τελείωσε έτσι έξοδα η Ευρώπη για την ομάδα του και το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού άπαντες κατάλαβαν πως ένας παίκτες με τόσες παραστάσεις δύσκολα μπορεί να χωνέψει ότι αδυνατεί να κάνει τη διαφορά με αντίπαλο μία Καμπάλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα