Έκκληση Πανόπουλου στους τέσσερις «μεγάλους»

Να αφήσουν εκτός ποδοσφαίρου τις μεταξύ τους επαγγελματικές ή διαπροσωπικές διαφορές, εάν αυτές υπάρχουν, κάλεσε ο Χρήστος Πανόπουλος τους Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης προχώρησε σε επίσημη δήλωση, κάνοντας μία προσπάθεια να «γεφυρωθούν» οι διαφορές και να επέλθει ηρεμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου:
«Κάνω έκκληση στους κ.κ. Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Σαββίδη, να αφήσουν έξω από το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι» τις όποιες διαφορές έχουν, εάν έχουν, στην επαγγελματική ή διαπροσωπική σχέση τους.

Με τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, ας συμφωνήσουν στο πλαίσιο ενός έντιμου και σωστού ποδοσφαίρου. Όλοι εμείς οι άλλοι, ως είθισται, θα ακολουθήσουμε.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, είναι στο χέρι τους να κάνουν το ποδόσφαιρο πρωτοστάτη, ένα αποκούμπι ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλους τους Έλληνες. Εξαρτάται από αυτούς εάν εκατομμύρια Έλληνες «πουν» ΚΑΛΗΜΕΡΑ ή ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν.

Όλα τα άλλα «συναντήσεις, «συνεδριάσεις», «μπλα – μπλα…» είναι: «Για να είχαμε να λέγαμε.» Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας αυτό πρέπει να γίνει. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Σ.: Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως τα ονόματα έχουν γραφτεί με αλφαβητική σειρά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα