Έκλεισε η υποψηφιότητα του Σάκη Ρουβά με γνωστό κόμμα

 

 

 

Καιρό τώρα όπως η «Α» σας είχε αποκλειστικά ενημερώσει, ο Σάκης Ρουβάς είχε πολιτικές βλέψεις, που αν και στην αρχή ήθελε να ιδρύσει το δικό του κόμμα, στη συνέχεια σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, αποφάσισε να ενταχθεί σε ένα άλλο.

 

Έκλεισε, η υποψηφιότητα του Σάκη Ρουβά με τη ΝΔ και το μόνο που απομένει είναι να καθοριστεί εάν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθήνας ή στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ρουβάς σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής. Σε περίπτωση που η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα θα βγάλει 6 έδρες, με τους εκλεγμένους βουλευτές να είναι φθαρμένοι και να μην τους θέλει ο κόσμος.

Ο τραγουδιστής  θέλει να είναι στην περιφέρεια Αττικής και για έναν ακόμα λόγο. Η βοήθειά του είναι απαραίτητη για να εκλεγεί στην πρώτη θέση και να πιστωθεί στον Μητσοτάκη η εκλογή του καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν συμπαθεί σχεδόν κανένα από τους βουλευτές που έχει εκλέξει η ΝΔ και πολύ περισσότερο τους πολιτευτές της ΝΔ στην ίδια περιφέρεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμφώνησε με τον Σάκη Ρουβά για την υποψηφιότητά του, ελπίζει ότι θα εκλεγεί πρώτος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα