Έλιοτ Γουίλιαμς: Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Παναθηναϊκού, Έλιοτ Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός παίκτης έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Πράσινη», τονίζοντας πως έχει καλό προαίσθημα και πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί για εκείνον μία μεγάλη ευκαιρία. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν είναι τόσο θέμα εμπειρίας που πρόκειται να ζήσω, όσο πρόκλησης. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία την οποία θέλω να αρπάξω μετά από τόσα χρόνια στο NBA. Είμαι ευτυχισμένος γιατί υπέγραψα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και ανυπομονώ τους να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ.

Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και δεν πρόλαβα να μάθω πολλά. Βεβαίως γνωρίζω τον Κούζμιτς, καθώς παίζαμε μαζί στη Σάντα Κρουζ όπως επίσης ξέρω τον Καλάθη που ήταν στους Μέμφις Γκρίζλις. Και ο Πάβλοβιτς που παίζαμε μαζί στους Μπλέιζερς. Σας είπα είναι η πρώτη μου εμπειρία στην Ευρώπη και δεν έχω μάθει πολλά πράγματα. Να είστε επιεικείς μαζί μου.

Είναι δεδομένο πως θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής. Είναι φυσιολογικό αυτό. Όμως δεν προβληματίζομαι. Έχω διάθεση για δουλειά και είμαι έξυπνος και πιστεύω ότι θα καταφέρω να προσαρμοστώ σύντομα. Αυτά είναι ομαδική υπόθεση και πιστεύω να με βοηθήσουν οι συμπαίκτες μου.

Ήταν ένα παιχνίδι αναμονής! Πραγματικά είχε υπάρξει τεράστιο ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ και ήμουν πολύ κοντά στο να επιστρέψω. Όταν όμως έφτασε στα χέρια μου η πρόταση του Παναθηναϊκού έβαλα κάτω τα δεδομένα σκέφτηκα και είπα. Εδώ έχεις μια τεράστια ευκαιρία που θα είναι κρίμα να την αφήσεις. Το ΝΒΑ αποτελεί τον υψηλότερο στόχο ενός αθλητή, αλλά μπορώ να πω ότι αισθάνομαι σίγουρος για την επιλογή μου. Από τη στιγμή μάλιστα που έμαθα κάποια πράγματα για την ιστορία της ομάδας τα πράγματα έγιναν ευκολότερα. Θέλω να νικάω και νομίζω ότι ήρθα στην κατάλληλη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα